top of page

Waarom doen?

Rapid Prototyping Education

Binnen 6 dagen hadden ze een oplossing voor het probleem bij Tesla. Walk the talk. En dan er mee aan de slag. Snel en vooruit gericht. Anticiperend en flexibel. Dat is de mindset voor groei. Dat is hoe wij werken bij 'The Stage'. 

Wij verwachten niet van een groot onderwijssysteem dat zij kunnen anticiperen. Wij stoppen met het wijzen naar het systeem. Wij falen onszelf naar voren en ontwikkelen met een Rapid Prototyping mindset de lessen die je kind het hardst nodig heeft.

Samen met je kind leren. Voor morgen.
 

Creativiteit. Kritisch denkvermogen. Omgaan met verandering. Communicatie en tal van onderwerpen die we zelf niet structureel hebben gehad op school. Niet alleen je kind leert voor morgen. Jij leert mee voor morgen. Doe de lessen samen met je kind. Bouw daarmee niet alleen aan de toekomst van je kind, maar ook aan je eigen toekomst. Employability is ook van belang voor ons.

Maar één drive. Het beste voor jouw kind.
Onze toekomst.

 

The next generation staat centraal. De generatie "z" of "zen". Onze kinderen zijn de wereldverbeteraars en de nieuwe leiders van de maatschappij. Waar we steken hebben laten vallen, zullen zij ze pakken. Mede omdat wij onze verantwoordelijkheid hebben gepakt en het podium hebben klaargezet voor ze.

Een leven lang leren.

Tussen de geboorte en de dood. Daar liggen de kansen en de mogelijkheden. Blijven groeien als mens. Elke dag weer. Met onze portfolio en monitor tools kun je bij houden wat je hebt gedaan. In kaart brengen waar je passie ligt en werken aan gebieden die voor jouw belangrijk zijn. 

Weten wat je favoriete thema's waren toen je in groep 8 zat? 

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en de launch van het platform.

bottom of page